Badminton i Aura

Spelade badminton med Pappa i Aura idag. Spelade några set, Pappa vann alla. Tränade lite sörvar sen, så nu är mina sörvar riktigt finslipade *host* Men om lite träning till så. Lite Lessen just nu. Ska avliva lakris i morron:( Men måste dra nu, Skola i morron ju. SES


PS. Grattis på 21-års dagen DANNY!!;) Du var grym i Bingolotto

Badminton tävling Dalby 24/2-07

Tävlade i badminton idag. Kom dit vid 20 över 8, det började kl. 9 så var tvungen att vara färdig och uppvärmd tills dess, helt tomt när vi kom. Gick och började slå lite med Alex & Elin på en bana, det var typ ingen annan som spelade men sen kom där fler och började slå så vi bah, "Som alla härmar ossXD" men typ dem skulle väl oxå värma upp.  Sen när det bara var 5 min kvar tills vi skulle spela så gick vi in i ett omklädnings rum och sprang runt som värsta galningar, men vi bara värmde upp juh. Strechade lite och sånt. Närr vi kom tillbaka så ropade dom upp i högtalarna att jag skulle spela mot en som heter Susan. Jag tyckte d var helt konstigt eftersom hon nt var i min pool (dem grupperna man spelar i heter så) så gick fram och frågade vf jag skulle möta henne, så sa dem att det var typ tre st som nt hade kommit pga snön, så den hade fått göra nya pooler. Var helt så skraj över att möta henne. Emma mötte henne i Svalöv och sa att hon var helt bra, men det var hon nt, lr asså hon var ju bra bättre än mig men nt så som Emma hade sagt. Men hon vann alltså över mig, men nt överlägset, jag kämpade som f*n. Tänkte att jag var tvungen att vinna över den andra tjejen jag mötte. Men typ jag hade nt en chans. Hon var typ Tysk, fattade nt ett skit av vad hon sa men hon fattade nt vad jag sa heller så det spelar ju ingen roll, och hon var skit bra. hon har säkert spelat i flera år. Så jag förlorade mot båda i min pool, och kom till B-slutspel. Elin och Alex var i samma pool, det var en Tysk i den poolen oxå som båda förlorade mot och Elin vann över Alex så Alex gick oxå till B-slutspel. Så då skulle jag och Alex mötas (eftersom det bara var vi som gick till B-slutspel). Alex vann första settet. Jag vann andra settet. Jag kännde det att jag var ju tvungen att vinna över någon och nu hade jag ju chans att vinna över Alex. Så lika det var i andra settet, blev 20-20 och man måste vinna med 2 poäng mer än den andra, så vi var tvugna att köra på "övertid". Jag kämpade allt vad jag kunde tror att det blev 21-21 och tillslut vann jag med 23-21. Vi är så lika jag och Alex, asså jag menar när vi spelar, det blir nästan alltid lika. Men jaja... Måste bara säga det att Alex har aldrig spelat så bra mot mig som hon gjorde nu, jag fick verkligen kämpa, men hon kanske tycker detta var viktigare än månadstävlingarna. Men, jag kom iaf totalt 5:a (av 6, men det kan ni ju låssas att ni nt vet). Elin kom delad tredje plats med hon Susan som jag mötte, och Tyskarna kom etta och tvåa. Taskigt av dem att komma hit bara för att dem nt kan slå sitt eget folk. Jag fick en svårare pool än Elin och Alex oxå, jag menar jag vet ju att jag kan slå elin och jag har ju gjort det men, reglerna är på detta viset så vad ska man göra!? Jag gjorde iaf mitt bästa, så vad mer kan man göra?

Snökörning 23/2-07

Snö körning 23/2-07


Skrev innan att det nog inte blev nån körning på länge för att det hade snöat, men hade lite fel. Körde i snö idag. Var tvungen att gå upp helt tidigt, typ vid 8, för att hinna i tid. Men när vi kom dit var det så mkt snö att man nästan nt kunde köra på vägen som går till huset man ser i bakgrunden. men det gick till slut. Först gick vi in i huset och väntade på att alla skulle komma. Vi åt lite bullar och sånt och en vuxen som heter Boris fick köra upp spår till oss innan vi körde så det blev lite lättare. Till slut var det dax att köra. Ganska kallt. Det var lite svårt i början, men sen när det var upp kört och man kom in i det lite mer så gick det lite lättare. Lars tränade oss, så vi lärde oss lite teknik när det gäller att köra i snö. Efter att vi hade kört en liten slinga (Den man ser mig köra på bilden) så körde vi bort en bit bakom huset och tränade köra i backar. Första gången så stannade hojjen precis innan jag kom upp, sen när jag körde ner på andra sidan backen så stannade den igen, mitt i ett sånt djupt spår. Stod och kickade helt länge men den ville typ nt starta, så pappa fick komma och hjälpa. Men det hjälpte nt så mkt fick nt i gång den så pappa rullade in den till bilen och bytte tändstift, sen gick den igen. körde några backar till sen var det dax att träna på att köra ner för backen. Det var lättare;) Efter att gjort det några gånger så var det dax för lunch. Dem grillade hamburgare och korv till oss, mums;)  Och så fick vi varmchoklad, så gått när det är kallt ute;) Efter en liten paus var det körning igen. Körde en ny runda nu, där det var en brant backe.  Det gick jätte bra, jag var bäst tyckte jag. Det var bara en som körde snabbare än mig men han var nt lika duktig, han klantade sig ganska mkt. Efter en liten stund så bytte vi varv och körde på andra hållet, det känndes som en annan bana. efter en liten stund på den banan så körde vi andra hållet på den bana vi körde först. Den var mkt svårare på andra hållet. Efter att ha kört den lite så var vi klara för dagen. Vi hade brottom hem eftersom vi skulle bowla på Let's go! med alla som hade varit med idag, och dem andra hade ombytes kläder men det hade nt vi så vi var tvugna att köra hem och duscha och byta kläder. Men hann iaf få en bulle och ett glas med varmchoklad innan vi åkte. Fick skynda mig att duscha och sminka mig så vi hann vara på Let's go! kl. 4. Vi blev lite rädda när vi kom och nt hittade dem andra, trodde typ dem hade börjat utan oss, men konstigt nog så var vi först. Satt och väntade i typ 20 min innan dem sista hade kommit. Så var det dax att spela, var ganska bra i början men blev bara sämre och sämre. Var helt trött sen när jag kom hem. Kollade på Let's Dance med syrran. Var helt slut sen, somnade direkt, lr typ grät mig till söms eftersom jag fick reda på att vi måste avliva min kanin.

Snä, snö & snö.

Snä, snö & snö. Som ni ser är garageporten nästan igensnöad och då för vi nt ut hojjarna. D tar nog ett tag innan d blir körning igen.

Garageporten är nästan helt igen snöad. Det tar nog ett tag till d går köra igen.

Enduro! 17/2

Körde enduro på Revinge idag. Helt tråkigt i början, när vi körde på en kort slinga och på crossbanan. Men efter lunch körde vi en runda på typ 15 min. Sjukt ballt, specc när man kmr ut första varvet, och man nt vet hur d ser ut. Alla bara fastnar. Körde fyra varv där, typ en timme, sen åkte vi hem. Hampe, Maria & Bengt skulle kma, och nån annan som vi knr. Pappa var tvungen att laga mat oxå. Jag var dessutom tvungen att gå på toa, suger att vara tjej när d nt finns några toaletter, killarna kan ju bara gå in i skogen lixom.Skriver nog nån gång nästa vecka. Ses<3<3

Första inlägget! 11/2-07

Tjena! För dem som vill veta hade jag tänkt skriva lite här om mig och cross. Kmr skriva lite om hur d går på tävlingar och ibland hur går på träningarna oxå, kanske oxå nått om hur d går med badmintonen.  Men iaf, idag har jag tränat på Illstorp, första gången jag tränade i år. Sist jag körde var dagen innan nyårsafton, har ju gått nån månad sedan dess. Banan var bättre än den var sist jag körde där, eftersom jag bröt nyckelbenet då. Men banan var vid gjord idag så den var helt plan - härligt - , och det hade frusit oxå så marken var hård så d blev nt så uppkört. På vissa ställen låg d till och med snö, så d var ju ganska kalt att köra. Jag tror jag fick stanna  minst 3 ggr så pappa fick tina upp mina fingrar. Efter nån timme tittade solen oxå fram, så snön smälte och d blev lite geggigt, men inne bland träden var d fortfarande vitt. Körde lite med Gustav dem sista 20 min, rätt kul faktist. Efter d så var mina fingrar så frusna att jag nt vågade sträcka ut dem, d känndes som om dem skulle brytas. Men efter en grillad korv så blev d bättre. Nästa vecka så får jag ta dubbla handskar. Ska köra på Revinge på lördag, kuligt då kan man köra lite fullgas;) Får se om d blir nån blogg då:D Ses, Pöss(L)