Sydcupen Skivarp 22 juli

A-final idag. Mormor och morfar var och kollade. Fick riktigt dålig start första heatet. Näst sist eller nått i startkurvan. Kämpade mig upp till en 18:de plats. Tar Jonathan på målrakan och slutar som 17:de. I B-finalens andra heat så började det regna och åska så domaren bestämde för att avbryta tävlingen. Så det vlev inget andra heat för mig. Eftersom dom inte nöjer sig med att ge pris efter dagens placeringer så, utan tvunget som lägga till kvalets poäng, så fick jag 20:de pris. Det var ett tagsedan man fick pris. Bara dom 20 första, och jag var bland dom idag:D
Åker till Norrköping på Torsdag, ska tävla där i nästa helg. Jag vet inte om jag får möjlighet att blogga då eftersom vi drar vidare till Örebro nästa vecka och kommer inte hem förrän den 12/8. Ska försöka hitta ett internetkafé som jag kan blogga ifrån.


Sydcupen Skivarp 21 juli

Blir mycket bloggande nu. Eller jag kommer blogga två dagar irad. Nu när jag tävlar på hemma plan så åker vi hem mellan dagarna, så jag kan blogga idag också.  Men till tävlingen... Första heatet, över dålig start körde upp mig från ca 19 plats till 14 och höll mig där till mål gång. Hade en bra fight med två killar ett tag. Heat 2, lika dålig start om inte sämre, pappa visade att jag låg 14 och jag blev riktigt förvånad trodde jag låg sämre till. Försökte hänga på två killar som jag ville ta men, så trillade jag och tappade en placering. Men en av dom killarna som hade legat framför mig tidigar hade trillat så det var precis att jag körde om honom. Sen lyckades jag ta en på sista varvet och slutade som 13 i det heatet, och ja, även totalt faktist. Så det blir A-final i morron:D Skriver då hur det går, ska sussa nu så jag orkar i morron.


Hemsidan klar

Nu är hemsidan klar. Gå in och kolla:D www.kajsaracing.se.


Sydcupen Rödeby

Tävlade i helgen, men har inte hunnit blogga förrän nu. Första heatet gick inte så bra. Jag fick bra start, 6:a in i start kurvan, men sen höll jag mig bakom för jag ville inte det skulle hända som i Vissefjärda. Men jag hade ätit dåligt så jag orkade inte dom sista varven. Kom 17:de plats. Andra heatet gick lite bättre. Fick sänre start med et var några som trillade och sånt i början. Låg 11:a när jag trillade. Jag kom upp snabbt och det var långt bak till 12:an, så ingen han komma om mig. Men styret blev snett så jag fick köra in till bandepå så pappa fick fixa det. Tappade massor med placeringar, men körde upp mig  och slutade som 15:de i det heatet. Kom totalt 31:a av alla så jag missade A-finalen med en placering, och han som kom på 30:de han  hade lika många poäng som mig och hade fått samma placeringar, fast i det andra kvalet. Det som avgjorde var att han hade bättre varv tider.  Det blev inget första heat på söndagen, inte för mig iaf, inte i B-finalen. Precis när vi var färdiga och skulle rulla uin i watingzone  kommer där en och säger att jag ska köra A-final. Så pappa följer med och kollar och då står det att jag kom på total 15:de plats i kvalet, och han som hade kommit på 30:de plats kom på total 16:de plats i sitt kval. Och efter som det är dom 15 första i varje kval som ska till A-final och inte dom 30 bästa av alla så blev det att jag fick köra A-final. Första heatet var helt kasst, var sist i starten och slutade på 27:de plats. Andra heatet var det många som krashade i början, så jag kom typ 24 eller 25 vi kollade aldrig på listorna så jag vet heller inte vad jag blev totalt av alla, men jag skriver när jag vet. Ska köra Stutup ikväll, får se hur det går. Skriver kanske.

Böket

Körde böket igår. Så fin banan var,  slät som en dans bana. Och rigtigt snabbt gick det också. Alla varv tidet under 2.20. Förutom när jag fick moter stopp och sånt. Hoppen var riktigt härliga planade lilla platået första varvet. Det var många som körde så sista passet var lite jobbigare, banan blev ordentligt uppkörd.

Böket 1/7-07

Körde böket idag. Banan var dö svår och jätte seg. Men man fick kämpa sig igenom det. Körde Jeppas 125:a också. Ja, det gick bra, tills pappa vinkade in mig och sa att kylaren hade gått i sönder efter att jag hade trillat. Det var andra kylaren jag lyckadet trilla i sönder som inte ens var min egen. Jag lyckades ta lilla platået också. Tränade på det i tisdags och lyckades ta det då, men jag kännde mig lite osäker idag eftersom banan inte var bra, men det gick:D Får hoppas banan är bra tills på Tisdags, ska köra där då igen.