Sydcup Skivarp

Känns lite sent att skriva om det nu, fast det är kanske bättre sen än aldrig. det var nästan två och en halv vecka sedan, men jag har inte varit hemma så mycket sedan dess. Men är hemma nu och kan passa på att skriva innan vi åker imorgon. Ska först upp till Jämke och köra syd cupen där. Sen blir det SM i Västerås, efter det Dråpslaget i Örebro.
Men nu till hur det gick i Skivarp. Första heatet gick bra. Över förväntan bra. Kom 11:a och blev inte ens varvad. Det känns bra, jag lyckade inte hålla mig ifrån att bli varvad när jag körde 85:a så det känndes sjukt bra att inte bli varvad nu när jag kör 125:a. Jag var MYCKET nöjd med det heatet. Mellan heaten brakade ovädret loss. Det regnade och banan blev snorhal. Man såg på himmlen att det fina vädret som hade varit skulle titta fram bakom ösregnet igen, innan vi skulle vara klara med heatet, men det hjälpte ju inte riktigt när vi skulle köra. Banan var hal. Jag brukar klara det, men när där är andra runt om en som glider är det inte lätt. En kille gick utanför spåret i en kurva så jag såg min chans att köra om i spåret. Han glider och ställer sig rakt över spåret och jag kan inte komma där ifrån. Jag glider själv omkull när jag sen försöker ta mig ur spåret. trillar en gång till under heatet och pappa säger att jag kör setlt efter det. Kom på 19 plats i heatet och missade A-finalen med en placering.
Första heatet på söndagen går hyfsat. Jag ligger trea när jag får motorstopp. mister en placering men håller fjhärde platsen in i mål. Blir däremot fruktansvärt trött i armarna och i händerna.
Andra heatet går riktigt dåligt. Missar spåret i en kurva och glier omkull istället. När jag ska resa hojen så har motorn inte dött, vilket resulterar i att när jag lyfter hojen och hjulet får fäste i marken drar hojen iväg. Den snurar runt 180°. Jag stänger av motorn för att det inte ska hända igen reser hojen och kickar igång. När jag väl har fått igång den så ska jag vända om eftersom hojen står mot trafik. När jag ska vända så kör jag in i vallen och trillar igen. Får resa hojen änu en gång och kicka igång den igen. Efter allt det har hänt så är jag så trött så benen skakar när jag står upp. Det blir inte mycket bättre av att dämparna inte funkar som dom ska.
Pappa ringde när jag var hos mormor och morfar och sa att gafflen var i sönder. Inte konstigt att den inte funkade som den skulle. Efter som vi åker imorgon har vi nu lånat en fungerande gaffel tills vi fått reservdelar till den andra.
Eftersom vi nu ska iväg med husvagnan i nästan tre veckor kommer jag inte kunna blogga, därför kommer dom tre kommande tävlingarna inte att bli skrivna om förrän dess.

Allt går så bra nu.

Ikväll är det KM i Skivap. Hoppas att jag inte kommer sist. Haha, kommer jag nog inte. Jag satte personbästa tid i lördags när vi tränade där. Nu har pappa gjort ett tränings schema till mig. Har redan klarat det i en hel vecka får se hur länge jag står ut. Nej jag måste träna. Så jag kan få en bättre placering i SM. Ligger just nu 23:a och då har jag bara kört en deltävling, medans andra som är efter mig har kört båda som har varit. Dessutom nåste jag träna upp konditionen för att klara fystestet till Tibro. Ut och cykla enhjuling nu. Fint väder ju.