Dålig uppdatering

Jag är lessen för att jag är så dålig på att uppdatera. Jag vet igentligen inte vad jag ska skriva.
Körde motion i Skivarp för någon helg sedan. Det gick inte bra. Jag satte press på mig och det blev bara dåligt istället. Trillade hela tiden.
Var på tränigsläger men Bubben och Jocke förra helgen oxå. Hade tyvärr sovit dåligt i veckan så konsentrationen var inte på topp ehla tiden. Sjukt synd för jag har en del att lära mig, nu med ny hoj och allt.
Tränade i helgen på böket och det gick bra med tanke på att banan var svår körd. Men körde ändå på mina snabbaste tider. Tranade lite kvalitets träning. Inför SM nästa helg.
Ush.. tiden går så fort. Jag fyller år på söndag och då har jag kört cross i 8 år. Och på 15 års dagen kör jag första SM:et.
Riktigt nervös nu.  Blir dö nervös av att tänka på det. Men jag får åka dit och köra så bra jag kan, vad mer kan man göra? Jag får se om jag kanske tar med dator och bloggar mellan heaten.
Jag känner lite nu att jag skulle vilja ta en snabb kurs i hur man beter sig i media. Jam ifall tiningar och sånt skulle vilja ha en intervju. Jag är verkligen kass på sånt. Jag blir nervös för att säga fel saker så det blir att jag inte får fram ett ord istället. Ja, får börja träna på det. Man vill ju inte direkt skrämma bort sponsorer och så. Äh... det får gå som det går. Jag tror folk förstår att det inte alltid kommer vettiga saker ur en 15 åring. Inte ur mig heller tyvärr. Haha. Nej. om jag ska hinna duscha idag så måste jag sluta nu.
PUSSAR<3

Bättre sent än aldrig

Ja, alla benen var ju hela så det blev ju tävling. Det gick ganska bra faktist. Träningen gick skit bara. Det gick inte snabbt och jag var lite rädd för att ge allt. Men allt det släppte i heatet. Var bara lite mesig i starten. Alla är ju så stora och kör kors och tvärs över banan dom kan ju verkligen inte hålla sitt spår. Men jag slåppte förbi alla i startkurvan och fick äta rättså mycket grus. Men jag gav igen. Körde om alla och slutade på en 5:e plats. Andra heatet var jag med i en start crach. Låg under hojen men lyckades ta mig loss. Det var en hel hög med hojjar så låg där. Min stod med bakhjulet rakt upp i luften. Jag klarade inte ta ner hojen själv. Men det kom massor med folk och hjälpte. En fick ner min hoj och sprang i väg med den, fast det var inte en förare som sprang ivääg med den utan en som hjälpte till att få loss alla, så jag sprang efter och jag tror jag var först att komma iväg. Alla som hade klarat sig från crachen  var ett halvt varv före men ändå körde jag upp mig till 5:a igen. Hade jag inte trillat i starten hadejag nog kunnat bli bättre. Men jag får ta igen det i Skivarp i helgen. Hemma bana ju så jag måste ju vinna. Jaja. Jag kom iaf totalt 4 i helgen. Det är ju bra:)