SM Linköping 30-31/5

Har kört SM i Linköping i helgen. Är inte jättestolt över min helg men man kan inte prestera på topp alltid. Det var dessutom denna hegen förra året som jag körde min första SM deltävling.

Träningen gick bra. Det känndes bra och jag hade 14 tid.
Tidskvalet var nervöst. 14 tid efter första varvet, sjunker sedan till 17, sen till 18, sen till 20. Ligger på gränsen ganska länge men lyckas tillslut ta mig mig in på en 17 plast,
Sandra som är en av dom sista som kör in lyckas sätta ett toppenb varv som puttar ner mig till 18.i
Är riktigt laddad inför första heatet. Får ett skit bra utsläpp och ser i ögonvrån hur de andras framskärmar försvinner. Vet dock inte vad som hände efter det, kör in i någons bakhjul, sen vurpar jag. Lite vimmelkantig, reser mig upp, känner efter så att allt är helt, det känns som det. Styret är snett så jag kör in i bandepån (som som tur är ligger i startkurvan) och får styret fixat. Ligger nu mer än ett halvt varv efter. efter bara 3 varv börjar jag bli varvad. Sen kommer dom en efter en och kör om mig, jag känner hu jag kan hänga på när dom mellan 10 och 15 varvar mig, men jag läger mig till sidan var att inte hindra någon.  Slutar på en 19 plats. Har fått en ordentlig smäll i huvudet och har ont och känner mig yr. Ont i handen också som svullnat upp.
Träningen på Söndagen går bra. Jag har ont i handen men klarar av att köra hyfsat.
Får inte lika bra start i andra heatet. Ligger runt 15:de i några varv, känner sedan hur dämparna i gafflen klyddar, får vobbel i styret i broms- och gashålorna. Slår av på temot lite och tappar några placeringar, liter inte helt på hojjen sista varven och vill inte riskera något. Slutar på 18:de plats.

Det var ingen toppen prestation i  helgen, känner mig dö besviken på mig själv. Det stör också både mig och pappa att jag trillade i andra heatet i Eksjö, för annars hade jag kunnat fiska hem fina poäng där. Ligger på en total 22 plats i SM serien för tillfället efter 3 deltävlingar körda, 4 kvar så myckat kan hända. Satsar stenhårt inför Tibro nu som går 27-28/6, följa mig på nätet då;)

Vill bara skriva några rader...

Har igentligen inte så mycket att säga. Vill bara skriva att det just nu spritter i hela kroppen och jag är sjukt laddad inför helgen, trots att det bara är Tisdag. Ikväll blir det ett pass intervaller, ska väl inte påstå att jag längtar över mycket, men vill man lyckas får man göra det tråkiga också.

Tänkte att ni som läser här kan väl komentera. Skulle vara kul att veta vem som läser bloggen.

Skriver igen på Söndag, hoppas jag...

Första SM poängen i år

Förlåt för att jag uppdaterat så dåligt. Jag skrev ett långt inlägg om Italien men precis innan jag skulle spara så försvann det. Sånt skit, orkade inte skriva om det. Sen var det inte mycket att skriva om SM i Vissefjärda. Jag kvalade inte in, och det var dö mycket klydd så jag hade inte ork att ta upp allt, jag blev bara så besviken. Har inte haft mycket tid heller senaste veckorna, slutspurten i nian nu så det är en del läxor för att fixa betygen. Har ialla fall tränat tillräckligt mycket för att köra Sm i Eksjö i helgen.

Träningen gick bra. Jag gillade banan, hoppade allt som gick och tekniken var det inget fel på. Hade elfte träningstiden och tänkte att nu måste jag väl kunna kvala in, även om många inte kör fullt på träningen.
På tidskvalet Satte jag en snabbtid tidigt och låg 15 länge, Efterhand som andra förbättrade sina tider sjönk jag. Jag satte en ny bästa tid som räkte till 18 så jag kunde köra.
Fick en dålig grindplats och var nog absolut sist i starten. Körningen funkade inte alls och jag tappade mycket och orkade inte på slutet, lyckade ändå tack vare att två trillade kunde jag ta 18 platsen.
Träningen på Söndagen gick helkass. inget funkade som det skulle och jag var helt borta. Lyckades däremot göra bättre ifrån mig i heatet.
Jag får en något bättre grindplats och jag är bättre med i starten.  En del vurpar så jag enkelt kan köra om och en del klarar jag tränga mig förbi ändå. Ligger tia och är på väg upp på nionde plats, med tre varv kvar när jag tvekar på ett hopp och landar snett lte för kort. Går omkull och får inte igån hojen. Där står jag i mer än ett varv, men jag tappar änså ine mer än 5 placeringar och slutar som 15:de.
Jag är mycket nöjd med tiskval och heat 2. Känner att det bara kan bli bättre och jag känner verkligen att jag repat mig efter alla motgångar som jag börjat året med. Med 9 nya poäng tackar jag och laddar upp för att ta mig ann Linköping nästa vecka. Ni kan, göra som mamma och följa mig på
webben.

Ps. Fick skriva 2 autografer igår. *Mycket stolt*