Bilder

image6
image7
Här ser ni bilderna på min arm (Överst) och blåmärket på tummen (Under då ju)
Det gör inte lika ont längre och armen är inte lika svullen längre, men handen däremot. Mina fingrar ser ut som prinskorvar, sexigt jue;) Vill ni smaka?
Ska in på röntgen 10 över 12 för säkerhets skull. Har mest ont i näsan nu faktist, och framtänderna. Kommer se ut som jag har blivit misshandlad. Jag om nån undrar om jag har det så var det Sandra, nej skoja.
Skulle behöva en massage nu. Är sjukt stel i nacken och axlarna.
Tur att det var en gammal hjälm som jag trillade med och inte en av mina nya EVS, dom är ju så snygga.
Får hoppas att det inte är nått för jag vill tävla på Lördag.

Illa början på träning

Körde Böket idag. Det jag bra, ända tills jag kom duktigt fel på lilla platået och klotade. Fick åka till akuten för att försäkra oss om att inget var brutet. Ja, vi vet ju inte riktigt än om något är brutet, eftersom vi efter 3 timma blev less på väntrummet och åkte hem för att sova istället. Känns iaf inte just nu som om något är brutet, jag har inte så ont längre men jag kommer få några riktigt stora blåmärken. Har mest ont i näsan just nu, fick en smäll där med och fick lite näsblod. Jaja, annars så var det jag ganska fräkt att trilla. Inte varje dag men gör det. Synd bara att det gör så ont, men det kan man nog klara med med en sån flyg upplevelse som det blev. Ska försöka få lite sömn nu, tur man är ledig från skolan imorron.
Jag får lägga upp bilder på min arm sen. TUFFT:D

Första inlägget i år

Är hemskt ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag (några månader vill säga) Det är igentligen dåligt av mig att jag inte har skrivit när jag har både tävlat och varit på träningsläger.  Har inte haft nått större uppehåll i vinter, en månad under December, när man har så mycket med julen och så. Var på första lägret vid påsk, ett Dygd läger i Kristianstad. Nån helg efter var det läger i Perstorp men Bubben. Har efter det lägret fått en kick och börjat träna satan i det. Springre 3-4 gånger i veckan, blandar distans och intervall. Planerna för i år var att köra 85:an och träna lite på 125:an vi köpte i höstas, och byta till 125:a efter dråpslaget i Örebro slutet av sommaren.  Ville ju försöka vinna där i år.  Men, ja, jag körde 125:an på en träning när nått lager på 85:an hade gått sönder och det gick bra, så jag provade att köra en motionstävling. Det gick bra. Trillade i båda starterna och låg sist, körde upp mig till 3:a i första och 2:a i andra heatet. Körde riktigt bra:)
Tränade förra tisdagen på 85:an men allt kändes helt fel. Blev att jag fick köra DM i Sösdala som jag var anmäld till och sen byta. I Lördags var det DM. Trillade några gånger och det gick inte jätte bra. Kvalade in till A-final och blev total 22 tror jag eller nått sånt.
Nu i fortsättningen är det alltså 125:an som gäller.  Ska köra motion i Munkaljungby på Lördag sen får jag se om jag kör DM i Helsingborg på Söndag.
Ska snart ut och springa en runda.