Träning i Böket 24-25/3

Körde på böket igår, skulle igentlingen köra på revinge men pappa hade kollat fel datum så när vi kom dit var där nt en kotte. Glömmde blogga igår, så jag gör d nu istället. Banan var ganska bra, lite segt att köra, för sanden var ganska tung eftersom d var lite blött. Ganska spårigt och håligt i slutet. Körde idag oxå. Banan var helt slät och ny gämnad när vi kom. Perfekt underlag. Det hade torkat upp lite sen igår. Kom ut första varvet och körde lite lungt kollade hur banan var, sån känsla, bara tänkte "Wow, idag blir d till att hoppa". Fast jag vet fan, nt vad d e med mig, även om jag känner att jag kan och vill hoppa så gör jag nt d. Det sitter i sen jag bröt nyckelbenet, även om man nt tänker så direkt "Oh..  Jag kan nt hoppa jag kmr att skada mig", så bromsar man aotumatiskt innan hoppen. Fast d var första gången jag körde på crossbana i år, har bara kört enduro ju. Hoppen kmr sen. Snart är första tävlingen oxå. Undra hur d ska gå då? Med bloggandet asså, jag vill typ blogga en dag i taget för annars glömmer man hur d går och vad som händer, får säga till pappa att fixa Dator och bredband i husvagnen:D Nån som vill sponsra med d? Ne, d kmr väl en dag när man har råd till d oxå, en sak i taget, så länge jag har en bra hoj att köra med och en underbar famlij som stöttar mig så (Säger jag bara för jag vet att pappa läser detta=D Ne skojja älskar min familj). S äör badminton tävlin gi Sjöbo på Lördag, och ska väl köra Böket igen på Söndag, Dygd läger på Böket Tis, Ons & Tors på påsklovet. Härligt med påsklov, d behövs nu;) men höres! skriver hur d går på Lördag;) Poss

Ingen körning

Skulle ha kört på Böket idag, men där var helt geggigt så vi tänkte åka till Saxtorp istället, men det började typ ösrega när vi körde dit, så vi körde hem igen. Får hitta på nått annat idag, kansek va med nån kompis.

Badminton tävling i OV Hallen 17/3-07

Ja, jag har tävlat i badminton i dag, på hemmaplan, lr vad man säger. Sandra och Friida kom och kollade. Jag vann båda setten i första matchen. Gick lite sämre i andra matchen. Hon jag mötte vann första settet och det låg jätte lika i andra men hon vann tillslut. Och så har dem ju så att den som förlorar måste sitta siffervändare, såååååååå tråkigt. Men Elin, Sandra och Friida satt med mig. Så typ en gång så råkade jag ge poäng till fel så kom d en sån sur gubbe och bara skälde på oss, så knäpp. Så dom siffrorna luktade helt mkt får, så sa jag det så en av dom killarna som spelade hade sånt blont lockigt hår, så Elin bara "Det kanske är han till höger". Bara började skratta så blev den gubben ännu surare. Sen så lite senare så visste jag nt vem som skulle få poäng så blev den gubben helt sur bara för att ag nt ändrade, men han hade ju blivit minst lika sur om jag hade gett fel poäng, men så han bara gick rakt över planen och bara stod där och skälde ut oss, stackars killar om fick stå och vänta helt länge på att den gubben skulle gå där ifrån, men när han väl gick så jag bara helt högt "Borde man nt få kasta ut sånne idioter". Han blev värsta sur och gick och gömde sig i eytt hörn i andra sidan av hallen. Sen när Elin satt sån siffervändare så ringde hennes mobil, så kom d fler sånna surisar, lr dom kom nt förrän jag hade satt mig brevid henne så kom där en sån tant och sa "Ni får nt sitta två st, ni konsentrerar er nt då". Så när hon stod där och höll på så fick en av killarna ett poäng så när hon gick där igrån vi bara "Kolla nu glömde vi ge ett poäng och det var ditt fel". Så en av killarna bara "Det är min farmor" Elin bara "Oj, förlåt" han bara "Det gör inget hon är lite knäpp". Fatta så ballt det lät. Så typ gick jag och sa det till Lisett och dom att han hade sagt det, så dom bara skrattade. Sen när jag stod där så bara där kom en sån annan tant och skälde ut mig för, jag vet nt hon sa nått med mobil och att det nt var nått kul, lr nått sånt jag bara "Ursäkta!? Vad snackar du om" Hon blev helt sur. Sjukt att det finns sånna människor. Gick vidare till slutspel, iaf,  men Alex slog mig:/ Sjukt förbannad. Men That's the life is, Ska dra nu iaf. poss;)

Beep-test 15/3-07

Hade beep-test i skolan idag. Sjukt jobbigt faktist. Fast jag kom bäst av tjejerna i 7 b&c, och typ trea av dem i klassen lr nått. Stolt faktist:D. Kom typ till 9,2 lr nått. Men jag tror jag hade kunnat springa lite till, jag var typ bara trött i benen, kändes som värsta spaghetti ben, men om jag hade kunnat byta ben så. Spelade badminton sen på kvällen. Helt slö i hela kroppen, dö trött efter beep-testet. Skulle igentligen dansa i dag men Karin var sjuk, så jag spelade badminton i stället. Lite tur ändå, det är tävling på lördag. Men spelade ändå i nästan två timmar. Ska försöka sova lite nu, man blir ju nt bara trött i kroppen. Vill vara hemma från skolan i morron men får nt d. Har haft sjukt ont i huvet på några lektioner idag, man blir ju helt trött i huvet av skolan och sånt. Men tur att det nt är träning lr nått sånt i morron. Ligga på soffan och slappa hela kvällen istället, försöka att kanske sova lite, får nt sova så mkt i helgen. Först tävlin gpå Lördag, så måste upp vid 7, för att hinna i tid. Det är ju hemma tävling så man får ju hjälpa till och sätta upp nät och sånt. Sen på Söndag så måste jag gå upp vid 8 för jag ska köra cross. Böket öppnar på Söndag så ska köra där då. Kul att se hur det går nu när jag bara kört enduro. Pappa har fixat KTM:en så  i lördags så körde han den på Revinge. Men glömde blogga då. Lite synd, det var kul att köra lite med pappsen, men jag körde ju ifrån honom. Han sa iaf att han hade svårt att hänga med innen bland träden, men han körde snabbare än mig på transportsträckorna, han har ju starkare motor. Han sa att han hade träningsvärk i hela kroppen dagen efter. Men han har ju nt kört på över ett och ett halvt år. Vet nt hur länge det dröjer tills vi kan köra på revinge igen. Pappa vill att vi ska köra på crossbanor nu när dom öppnar, men d e ju bra för då får jag köra 250:n. Snart är det dax att tävla igen. Blir pirrig i hela kroppen av att tänka på att stå där på grinden inför ett heat. Härlig men samtidigt lite obehaglig känsla, nästan så att man nt vill starta, man vill bara att det ska vara över. Men d släpper efter starten, dö härligt att köra sen, men d kmr tillbaka när man börjar bli trött. Men lixom orkar nt köra men man vill nt släppa förbi dem som är bakom. F*n vad man längtar till sommaren när man tänker på sånt här. Så himla härligt att vara ute med kompisarna på kvällarna efter att man har tävlat., man lixom snackar med alla, sen dan efter så är man konkurenter -lr vad det heter-  igen. Så härligt att springa omkring var man vill och ändå gången man hör av mamma och pappa är när man ska äta och sova. Ja, jag kan nt skriva mer nu. Mamma & pappa sover redan. Måste orka leva i morron oxå. Skriver pålördag hur det gick i tävlingen. Pösshaj(LL)

Revinge

Körde på revinge idag. Körde först lite i Talldungen sen lite på crossbanan. På vissa ställen var det snö. på Crossbanan var det ganska djup snö på vissa ställen. Körde in och fika lite sen körde jag lite på fältet för att hålla mig varm. Klättrade runt lite på hojjen. Satt i damsadel, och stod med felfot på fotpinnen, typ höger fot på vänster fotpinne. Väldigt bra balansövning faktist. Körde lite till sen på crossbanan för att en så gubbe, lr vad man ska saja, från Landskrona skulle kolla när vi körde. Sen körde vi en lång runda, en väldigt lång runda. Känndes som om vi var borta i typ en halvtimme. Slingan vi körde var ganska lerig och spårig. Körde på ett ställe där det var helt blött, fick versta duschen. Men tyvärr blev det bara en runda för sen var jag tvungen och gå på toa och det finns inga toaletter där ute, så var tvungen att åka hem. Men det var iaf kul islutet:D

Just det, köpte nya kläder igår hos Jonte Engdal. Skit snygga;) Kolla bilderna.
 Ser nästan ut som Gucci men det är NoFear:D Jag kmr vara snyggast på banan asså:D Vill hitta en matchande hjälm men vet nt om det finns, kanske matchande stövlar oxå:D Fast då kanske det blir för mkt av det goda. Kan lägga upp nån bild sen när jag har dom på mig.


Bilderna från www.nofear.com

Om nån har en hemsida lr nått som ni vill att jag ska länka till så skriv till mig.