SM Finspång

Har letat lite efter bilder och så från helgen i Finspång, inläggen blir lite roligare då, men det verkar inte finnas några på mig, trots att jag skötte mig på banan.

Femte tid på första träningen, banan var helt plan, så kanske inte så konstigt. Riktigt roligt:)
Gick inget vidare på tidskvalet, 12:a men jag fick inget flyt och det blåste jätte mycket, sätter ett bra varv men har varit inne i bandepån då så det blir hög tid, försöker hålla flytet i varvet efter men det funkar inte. Står nästan hela varvet som jag tränat med Richard och det känna bra.
Ligger sjua ganska länge i kvalheatet. Men Elin och Sara som körde ihop och truillade i starten kommer snabbt och kör om. Blir nia.
Heat ett i finalen får jag en riktigt bra start. Är snabbt uppe som fyra och drar ifrån och hänger på där framme. Efter 4 varv kommer Sandra som vurpat i början. Och jag tappar ner till 5:a. Efter det faller jag bara genom fältet. Jag tar helt slut i kroppen, konditionen är helt slut. Med tanke på att jag hade varit sjuk någon vecka innan och bara haft en vecka (tre träningstillfällen) att komma tillbaka, så var jag inte i toppform. Jag slutar som 10.
Får en sämre start i andra heatet. Trots att jag snackat med Richard i pausen och fått lite tips och råd så funkar inte körningen. Jag har inte hunnit komma tillbaka efter första heatet, och känner mig nästa slut redan efter mastervarvet. Ligger och fajtas lite med Emmy, den duellen vinner jag. Tyvärr tappar jag Petra på sista hoppet innan mål, 50 meter innan mål och jag slutar som 11.

Jag är helt säker på att jag skulle kunna hålla en 5 plats om jag hade kunnat hålla formen jag hade i Tibro. Men som jag och Ricard kom fram till så vet jag vad det beror på att jag inte kunde hålla och 10 är ändå en av de bästa placeringarna jag har haft. Hade jag inte kommit sexa i Tibro så hade en tionde plats nu varit jätte bra. Dock känns det tråkigt att bara komma 10 när man varit uppe på fjärde plats. Men nu vet jag att jag kan köra så snabbt, nu gäller det bara att komma tillbaka så jag orkar köra så snabbt också.

Nästa SM går i Eksjö, förra året gillade jag banan, den passar mig perfekt, så jag hoppas på att kunna prestera där:)