SM i Varberg

Ja, det var ju SM i Varbeg helgen som gick. Är inte super nöjd men helgens resultat men jag är nöjd med körningen. Hade ju inte tänkt köra i Finspång, men nu håller jag på att träna Sand för fullt för att kunna få lite revanch där

Träningen gick bra. Tog det lite lungt och försökte sätta kurvor och hopp. Hadde dessutom bakhjuls punka.
Lyckades kvala in på en 19:de plats. Jag känner att jag förmodligen hade kunnat göra ett bättre varv men då jag hade små missar på varje varv så blev det inte mycket bättre. Över hoppade ett stort platå ett av varven när jag försökte sätta en tid, fick höra senare att Speakerna hade sagt i högtalarna "Det måste ha kännts i hela kroppen" Själv kommer jag inte ihåg om det det gjorde så ont, satsade bara på att få till ett varv.
Heat 1 var inte så bra. Fick ganska gålig start. Ligger i runt 15:de eller nått pga många som vurpat. När det är runt tre varv kvar blir jag trängd i en kurva och trillar så att nått händer med handbromsen, så den tar inte resten av heatet. Blir 18:de
Träningen på Söndagen gick också bra. Försökte mest prova lite nya spår och så.
Fick lika dålig start i heat 2. Körningen känns skit bra och då jag håller ganska jämt tempo med några som brukar köra bättre så tror jag att jag ligger ganska bra till, blir dock besviken när jag bara blir 18:de i även detta heatet.

Lite konstigt att jag fick punka och att handbromsen inte funkade eftersom det var Sm i Varbeg förra året då jag också fick punka och bakbromsen inte ville funka. Den banan gillar inte mig... Haha.

Anmälde mig till DM i Sösdala i helgen så förmodligen skriver jag nästa vecka också.
Nu ska vi till Ripa och träna sand.

Slut på semestern

Kom hem i går kväll, har varit ut med husvagnen i två vecker och tränat och haft lite semester. Började men ett träningsläger i Stenungsund. Två dagar på ett givande Bubben läger. Sen bar det av till Lidköping. Riktigt rolig bana, sandbana med mycket hopp som var jätte bra då dom var hårdare än resten av banan. Elin Mann var också där och tränade så jag försökte hänga på henne lite. Gick ganska bra tills jag överhoppade ett hopp. Efter första veckan åkte vi vidare till Kungshamn. Enda banan inärheten där var Uddevalla som vi körde på måndagen och onsdagen. Gick inte super bra. Jag fick inget flyt i banan förren vid sista passet. Sen slutade vi med SM i Varberg i helgen. Mer om det kommer senare.

DM Nisseringen

Körde Danska Mästerskapen i helgen. Riktigt kul faktist. Få ligga i toppen för en gångsskull som lite omväxling. Banan var också riktigt rolig men mycket hopp och sånt.
På träningen hade jag andra tid. Men däremot lyckades jag inte bättre än femte kval tid.
Tog starten på heat ett men tappade några placeringar, slutade femma. Heat två gjorde jag inte fullt lika bra start, fyra ut ut startkurvan. Tappade nån placering och trillade en gån så jag slutade åtta i heatet, men total sjua med samma poäng som sexan. Jag är nöjd över min helg. Känder riktigt bra. Det är riktigt kul att vara en av dom bästa istället för att ligga på gränsen till att kvala in som i SM.

Nästa tävling är inte förren om tre veckor. Sm i Varberg. Jag kommer inte blogga förrän efter det för vi åker på semester om en vecka och jag kommer inte ha tillgång till dator under tiden. Håll ut ;-)

Sm Tibro

Helgen var riktigt varm. Har lite svårt för det. Försökte dericka mycket men det hjälpte inte så mycket, Fick huvudvärk och mådde illa ändå.

Träningen gick helt okej. lyckades ta alla hopp och provade olika spår och sånt. De hade harvat banan så den var mjuk och tung, dessutom hade dom vattnat mer än rikligt på vissa ställen så de4t påminde lite om leran i Varberg förra året.
Tidskvalet var tufft. Jag fick inte med mig flytet som jag brukar och jag hoppade konstigvt och oksäkert. Körde in i depån och pratade med pappa lite, och han lyckades få mig att försöka ge allt igen. Även om det inte blev så bra så räckte det till en 20:de plats, någar tiondels sekunder från att inte vara med.
Första heatet fick jag en dålig start. Tog några i startsvängen men tappade dom igen. Körde upp och lade mig på 15:de plats där jag slutade. Jag körde ikapp dom framför, men tappade sen igen. Hade jätte ont i huvudet och näe jag såg att Elin började komma och att jag hade långt bak till dom efter mig så slog jag av lite, så jag blev varvad ppå sista varvet.
Träningen på söndagen gick sådär. Kommer inte ihåg riktigt.
Heat två var inte mycket bättre. Jag lyckades ta endel som trillade, nån körde om mig igen andra inte. På sista varvet lyckades jag komma ikapp hon framför mig så jag tog henne och höll henne. Slutade 16:de.
Poängmässigt så var detta min bästa deltävling hittills i år, 11 nya poäng, men körningsmässigt så sög det. Jag körde bättre i Eksjö när jag var på väg att komma topp tio.

Till helgen är det DM i Danmark. får se vad det är för folk som kör där.

Och jag är ledsen men det blir ingen bild på mitt pris som jag skrev i förra inlägget. Min kamera är borta, eller jag vet var den är men jag kan inte hämta den, så jag kan inte lägga upp bilder.