Första SM, poäng i födelsedags present.

Kom precis på att jag inte bloggat om Sm:et som var i helgen. Har försökt några gånger i veckan men blogg.se har strulat.
Banan var rolig. Dom hade ändrat den sedan jag var där sist. Men jag kommer ändå inte ihåg hur den såg ut då så det gör inte så mycket.
Jag lyckades kvala in på en 24 tid. Av en konstig anledning var jag inte lika nervös som jag brukar vara mär jag tävlar. Även om det var en mycket större tävling. Men det är väl för att det är ett helt annat folk än vad det brukar vara i Sydcupen så det känns väl inte lika mycket som en tävling.
Första heatet fick jag ett bra utsläpp. Men jag fegar lite när det blir trångt, så en som körde framför mig skvätte dynga över mig så jag såg inget. När jag fixat så jag kunde se igen så ser jag har folk börjar trilla till hövger om mig. Som tur är det inte i mitt kör fält. Men så ser jag att hon som är snett framför mig till vänster trillar. Eller klotar rättare sagt, gfud vad hon flög. Och hon som  körde brevid mig körde rakt över henne. Stackare. Glad över att ha klarat mig från att vurpa, kör jag vidare med en inte allt för bra placering. Klarar mig över ett hopp, sen kör jag in i Filippa som står i en kurva och kickar. Fastnar i henne och får motor stopp. När jag kommer igång igen har såklart några till kört om mig. Men jag kämpar ändå. Jag trillar en gång till första varvet men klarar mig resten av heatet utan att trilla. Jag vet inte hur många som jag körde om, men en del trillade. Jag slutar ialla fall på en 20 plats i det heatet. 1 poäng.
Andra heatet får jag också ett ganska bra utsläpp. Hon som kör framför mmig glider omkull i svängen så jag får tvärnita och köra runt om. Jag klarar mig dock hela heatet utan några vurpor. Jag ligger ganska långt bvra i fälltet men kör om 3-4 st. Endel som kom före mig första heatet trillar och endel bryter. Jag går ialla fall i mål på en 17:de plats. Och tar 4 poäng.
5 poäng med mig hem efter mitt första SM är inte dåligt. Fina födelsedags presenter. (Från mig själv till mig själv)
Japp jag fyllde faktist 15 i Söndags när jag tävlade.