Sydcupen Jämke

Det regnade nästan hela tiden när vi kom på fredagen så banan blev ganska blöt.  Kommer i det lite svårare kvalet första heatet. hänger på dom framför ända tills jag får motorstopp och tappar fram till dom andra. får motorstopp en gång till under heatet och tappar på dom som ligger framför men dom bakom lykas inte ta ikapp, så kjag ligger och kör lite ensam resten av heatet. Slutar som 15. Andra heatet kommer jag i ett lite bättre kval. Får motorstopp i även det heatet och tappar blir 9:a. Lyckas ta mig till A-final. 
A-finalen går inte så bra, får dåliga starter och trillar i båda heaten,  kommer 25:a i båda heaten och slutar som total 24:a av  42 för hela helgen.

DM Tranan

Körde DM i tranan förra helgen. Det gick bra faktist, hade bättrat mina varv tider ganska mycket sen i våras.  Första heatet trillade jag och blev 24:a. Andra heatet så gick det sämre men jag höll mig på hjulen och  blev 18:de. Fick bra start i sista heatet och försökte hänga på dom som varvade mig, vilket gjorde att jag körde snabbare så jag lyckades knipa en 15:de plats. Blev totalt 18 av 29.